Реконструкція спортивного комплексу «Атлет»
alt
UA
RU EN
Реконструкція спортивного комплексу «Атлет» з добудовою спортивного залу з художньої гімнастики та будинку відпочинку для спортсменів (2018)
м. Київ, пров. Лабораторний, 7А

Проектом передбачається реконструкція 2 поверху існуючого павільйону-роздягальні СК «Атлет» з утепленням всього павільйону і прибудова з північної сторони тренувального комплексу з художньої гімнастики та будинку відпочинку для спортсменів з південної сторони.
Тренувальний комплекс проектується двох-, частково трьохповерховим. На першому поверсі розміщується спортивний зал, хол та кімната тренера, на цокольному поверсі передбачено вестибюль, буфет, роздягальні спортсменів, тренерів, зал хореографії, учбовий клас, кабінет лікаря, адміністративні та технічні приміщення. На третьому поверсі розміщено хол для відпочинку, спортсменів.
Будинок відпочинку для спортсменів розрахований на 50 місць, має 4 поверхи. На 1 поверсі розташована вестибюльна група, кафе, адміністративні та технічні приміщення. Кімнати для спортсменів, розташовані на 2,3 та 4 поверхах. На 4 поверсі - зимовий сад для реабілітації спортсменів
 

alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt alt alt
1
/
7