ДПТ «Туполева»
alt
UA
RU EN
Детальний план території в межах вул. Академіка Туполєва, Естонська, Невська, пров. Невський, вул. Гончарова, Балаклієвська, Щербакова, просп. Перемоги в Шевченківському районі м. Києва (2015)
м. Київ

Планувальними рішеннями ДПТ запропоновано на території кварталу, що має складське призначення, розташувати багатоквартирні малоповерхові житлові будинки з підземними паркінгами. Передбачено благоустрій та озеленення території.  
У кварталі території детального плану, який обмежено вул. Невська, пров. Невський, Олександрівська та просп. Перемоги, знаходиться неосвоєна ділянка під житлову забудову. Проектними рішеннями на цій території запроектовано комплекс 11-14-поверхових житлових будинків з підземними паркінгами та  нежитловими першими поверхами, благоустроєм та озелененням території.
У східній частині кварталу території ДПТ, проектними пропозиціями передбачено реконструювання та благоустрій території парку "Нивки" загального користування: припинення оренди земельних ділянок для розміщення МАФів, які межують з територією парку та зміни їх цільового призначення, побудова церкви,  розміщення місць відпочинку, спорту. 
 

alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt alt alt
1
/
7